Magazin de Artizanat

Magazin de artizanat online "La Romani" este un proiect de promovare a valorilor, traditiei, culturii si civilizatiei romanesti, tot ce este de calitate si nepieritor.

Afacerea mama o avem de la parintii nostri, SC Europa Artizan SRL, fiind prima firma de artizanat din Romania deschisa in anul 1991. Tata mergea din magazin in magazin prin toata tara, incercand sa promoveze obiecte de artizanat produse intr-un sat de munte transilvanean, unde calitatea si autenticitatea artizanatului au ramas nealterate de trecerea timpului. Asa a reusit sa duca firma si traditia mai departe.

Noi, prin firma, SC Motive Populare SRL, am incercat sa ii aducem un licar de fericire si sa vada ca tot ce a incercat sa faca de-a lungul timpului nu a fost in zadar.

La Romani - Nascut din Dragostea pentru Mestesugurile Romanesti

Brandul „La Romani” s-a nascut in anul 2009, din iubirea de tara, de frumos si de dragostea pentru mestesugurile romanesti.

Ne adresam tuturor oamenilor iubitori de frumos, inedit si maiestrie artizanat din intreaga lume.

Vom fi fericiti daca prietenii nostri, cei care simt inca romaneste oriunde s-ar afla pe glob, se vor bucura de aceste obiecte de artizanat pe care le producem, comercializam si le promovam, ca traditia romaneasca sa nu piara niciodata.

Costume Populare - Obiecte de Artizanat Romanesc - Suveniruri

Activitatea de baza a firmei este productia de camasi populare si costume populare romanesti cusute manual pentru toate zonele tarii, fete de masa, papusi din portelan imbracate in costume traditionale, coarne de vanatoare, palarii, baticuri, chimire din piele, opinci din piele si diverse suveniruri traditionale romanesti.

Costumele populare încep sa fie la moda, multumim totodata celor din media care, in ultimul timp, au promovat foarte mult portul traditional, chiar si in randul vedetelor.

Se cumpara din ce in ce mai mult costume populare, de la oameni obisnuiti care vor sa poarte o ie, doar pentru placerea proprie, la tineri care se casatoresc in port traditional, la copii care merg la serbari, la ansambluri, la solisti de muzica populara, la artisti de tot felul, oameni care merg la biserica, la dotarea unui camin cultural, la botezuri, nunti, cumetrii si diverse aniversari si din ce in ce mai multi romani plecati din tara, care vor sa achizitioneze fie si o piesa din portul national romanesc, sa se mandresca cu ea peste hotare.

Realizarea camasilor populare este exclusiv manuala si se face printr-o munca migaloasa care dureaza adesea chiar si saptamâni. In catalogul nostru de produse artizanat romanesc puteti gasi traditia „La Romani”, asa cum o echipa de mesteri populari incearca sa vi-o transmita.

Daca v-am starnit interesul va asteptam cu drag sa comandati obiecte de artizanat autentic de pe site-ul www.magazindeartizanat.ro, sau la magazinul de artizanat „La Romani" situat pe str. Bucuresti, nr.29, Cluj Napoca.