Magazin de Artizanat "La Romani" - Costume Populare - Obiecte de Artizanat Romanesc - Suveniruri

Bine ati venit la magazindeartizanat.ro, o companie românească dedicată păstrării și promovării tradițiilor și culturii românești prin producerea și comercializarea de ii, cămăși, costume populare și suveniruri tradiționale.

Magazin de Artizanat "La Romani" - Costume Populare - Obiecte de Artizanat Romanesc - Suveniruri

Aceste produse sunt realizate cu pasiune si pricepere de catre mesteri populari cu o vasta experienta de peste 30 de ani, care pastreaza vie traditia si autenticitatea portului popular romanesc.

Magazindeartizanat.ro ofera si suveniruri traditionale romanesti, perfecte ca amintiri sau cadouri pentru cei dragi. Fete de masa, stergare, papusi , coarne de vanatoare, palarii, baticuri, chimire/brauri din piele, opinci/cizme din piele si alte obiecte de artizanat romanesc realizate cu multă migală și atenție la detalii și reprezintă un simbol al tradiției și istoriei românești.

Brandul „La Romani” s-a născut în anul 2009, din iubirea pentru țară, frumos și dragostea pentru meșteșugurile românești.

 
Magazin Artizant II Traditionale RomanestiLa magazindeartizanat.ro, respectăm tradițiile și cultura românească, dar în același timp suntem în pas cu vremurile actuale. Am creat astfel modele de costume populare și ii tradiționale românești, care păstrează esența și frumusețea tradiției, dar care sunt adaptate pentru a corespunde preferințelor și nevoilor clienților noștri.

În paginile noastre, ne-am concentrat pe păstrarea liniei autentice a portului tradițional, utilizând numai cusături românești transmise din generație în generație sau inspirate din cărți vechi imprumutate de la bibliotecă. Majoritatea camașilor si costumelor populare disponibile pe site-ul nostru au fost create la cererea clienților noștri, pentru a satisface nevoile și preferințele individuale.

Fiecare costum și fiecare ie sunt create manual, cu mare atenție la detalii, folosind doar materiale de cea mai înaltă calitate. La magazindeartizanat.ro, găsiți o varietate de produse unice, care exprimă frumusețea și bogăția culturii și tradițiilor românești. Oferim produse personalizate, create cu pasiune și dedicare pentru a vă ajuta să vă exprimați individualitatea și să vă bucurați de autenticitatea portului tradițional românesc. Suntem mereu deschiși să discutăm idei și sugestii de personalizare pentru a vă oferi produse care să vă satisfacă în totalitate. Ne mândrim cu faptul că putem să realizăm costume populare și ii tradiționale românești pentru toate zonele din țară, iar fiecare produs creat de noi este o expresie autentică a culturii și tradițiilor românești.

Dorim sa aducem la viata si sa promovam traditia si cultura romaneasca prin produsele noastre autentice si de calitate, realizate cu multa pasiune si dedicare de catre mesteri populari cu experienta. Fie ca sunteti interesati de ii, camasi/costume populare sau suveniruri traditionale romanesti, la magazindeartizanat.ro veti gasi produse de cea mai buna calitate, care vor aduce un strop de autenticitate si istorie in viata dumneavoastra.
 
Va multumim ca ati ales Magazin de Artizanat "La Romani "si va invitam sa ne vizitati magazinul nostru  si sa descoperiti frumusetea si calitatea produselor noastre unice.
 
Le puteti comanda de pe site-ul www.magazindeartizanat.ro, sau la
magazinul de artizanat „La Romani" situat pe str. Bucuresti, nr.29, Cluj Napoca.