20%
Costum Pereche Augustina si Aurelian
produs nou
3,379.00 Lei
3,850.00 Lei
Adauga la favorite
Cod: 3934
Stoc: Termen de livrare 10-14 zile lucrătoare; Pentru opțiuni mai rapide, contactați-ne prin WhatsApp la nr: 0744.730.349
Marimea ta nu este in stoc ?
Poti face comanda cu marimea ta
Marimea dorita:
Culori folosite :
339 339
310 310
323 323
322 322
Calitate :
Superioara
Tip cusatura :
manuala
Model :
Traditional


Alte culori disponibile
306 306
307 307
310 310
311 311
316 316
319 319
321 321
322 322
323 323
325 325
326 326
333 333
334 334
335 335
336 336
337 337
339 339
341 341
345 345
346 346
379 379

Descriere

Costum Pereche Augustina si Aurelian

Achiziționarea costumelor populare poate fi o experiență memorabilă pentru toată familia, iar beneficiile sunt multiple. Costumul popular reprezintă o piesă unică, încărcată de istorie și tradiție, care îți poate oferi o conexiune puternică cu rădăcinile și valorile culturale ale poporului tău. În plus, îmbrăcând costumul popular, poți sărbători și să împărtășești aceste valori cu familia și prietenii tăi, întărind astfel legăturile dintre voi.

Achiziționarea a două costume populare asortate pentru un cuplu poate fi o experiență memorabilă, care poate întări legăturile dintre cei doi parteneri și poate crea o conexiune puternică cu tradițiile și valorile culturale ale poporului lor. Iată câteva motive pentru care este benefic să achiziționezi un costum popular pentru fiecare partener și să le asortezi:

  1. Intărirea legăturilor dintre parteneri: îmbrăcându-se într-un costum popular asortat, cuplul poate crea o imagine de ansamblu armonioasă și poate arăta că se completează reciproc, creând astfel o legătură puternică între ei.

  2. Ocazii speciale: având un costum popular asortat, cuplul poate sărbători împreună evenimente culturale sau tradiționale și să se integreze mai bine în atmosfera specifică. În plus, asortarea costumelor poate fi o alegere potrivită pentru ocazii speciale, cum ar fi nunți sau alte evenimente importante.

  3. Respectarea tradițiilor: achiziționând costume populare, cuplul poate să promoveze și să respecte tradițiile și valorile culturale ale poporului lor. Costumul popular poate fi o expresie autentică a identității și a tradițiilor, iar achiziționarea acestuia poate fi o modalitate de a sprijini meșteșugarii locali și de a contribui la păstrarea tradițiilor autentice.

  4. Originalitate și autenticitate: costumul popular poate fi o alegere originală și autentică pentru cupluri care doresc să se diferențieze și să arate apartenența lor la o cultură specifică. În plus, asortarea costumelor poate fi o modalitate de a arăta creativitate și de a aduce un plus de personalitate stilului vestimentar.

În concluzie, achiziționarea unor costume populare asortate poate fi o alegere benefică pentru un cuplu care dorește să își exprime apartenența la o cultură specifică, să se integreze în tradiții și să își consolideze legăturile.

Costumul popular pentru femei moldovenesc este o capodoperă a meșteșugului popular românesc, o expresie autentică a culturii tradiționale a Moldovei.

Ia traditionala din panza albă de bumbac cusută manual cu motive tradiționale românești în culorile roșu și negru, adaugă o notă de eleganță și feminitate prin inserția de dantelă albă din bumbac.

Poalele (fusta) din panza albă de bumbac cu o lungime de 60 cm, îmbrățișează delicat linia corpului și adaugă o notă de tradiție prin inserția de dantelă albă.

Catrinta (fota) din lână roșie/visinie, confecționată prin țeserea în război, adaugă o notă de autenticitate și tradiție costumului.
Braul este tesut in razboi în 3 culori și se potrivește perfect cu motivele florale și geometrice brodate pe ie și catrința.
Bundita din panza tare cusută manual cu motive moldovenești multicolore adaugă o notă de veselie și culoare costumului.

Costumul popular pentru bărbați din zona Moldovei este alcătuit din mai multe piese vestimentare, fiecare având un rol specific în crearea unei ținute tradiționale autentice și reprezentative pentru cultura românească. Acest costum include următoarele piese:

Cămașă tradițională pentru bărbați cu motive geometrice in nuante de albastru.

Descriere: Această cămașă tradițională pentru bărbați, tip rochie este cusută manual pe o pânză albă de bumbac de înaltă calitate, cu un guler și un gât în V care se prinde cu un siret, conferind un aspect elegant și rafinat. Modelul cusut manual pe cămașă prezintă un design geometric deosebit, cu nuanțe vibrante de albastru care adaugă o notă de culoare și personalitate piesei vestimentare. Cusăturile cu motive geometrice se găsesc pe guler, piept, poale și mansetă, făcând această cămașă tradițională completă și elegantă.

Pantalonii tradiționali:
Pantalonii din acest costum popular sunt realizați din doc alb elastic, un material de calitate, durabil și confortabil. Aceștia sunt confecționați cu atenție la detalii și respectând tradiția locală. 
Pantalonii sunt tip itari , care petrec talpa cu un elastic fiind ideali pentru cizme .
 
Brau tesut cu motive traditionale albastre.


 

Purtarea acestor costume populare prezintă numeroase avantaje și motive de mândrie. În primul rând, este o modalitate excelentă de a celebra și păstra tradițiile și cultura românească, de a arăta respect față de moștenirea strămoșilor noștri și de a transmite mai departe aceste valori autentice. Aceste costume poate fi purtate cu mândrie la diferite evenimente, precum nunți, botezuri, festivaluri tradiționale sau alte sărbători locale, demonstrând astfel apartenența la comunitate și dragostea față de tradițiile țării noastre.


Tabel marimi

Click aici pentru mai multe informatii despre masuri sau consultati pagina Tabel Masuri.

Livrare

Livrare rapida interna in 24 ore si internationala in 48 de ore. Pentru mai multe detalii click aici

Recenzii produs

Momentan, produsul nu are nici o recenzie
Adaugati o recenzie a produsului
Va rugam sa va logati

Alti clienti au cumparat si