10%
Costum Pereche Bianca si Bogdan
produs nou
1,974.72 Lei
2,178.00 Lei
Adauga la favorite
Cod: 3922
Stoc: Termen de livrare 10-14 zile lucrătoare; Pentru opțiuni mai rapide, contactați-ne prin WhatsApp la nr: 0744.730.349
Marimea ta nu este in stoc ?
Poti face comanda cu marimea ta
Marimea dorita:
Culori folosite :
339 339
Calitate :
Superioara
Tip cusatura :
manuala
Model :
Traditional
Zona :
Muntenia ,
Maramures ,
Moldova ,
Banat ,
Bucovina ,
Oltenia ,
Transilvania ,
Dobrogea ,
Crisana


Alte culori disponibile
306 306
307 307
310 310
311 311
316 316
319 319
321 321
322 322
323 323
325 325
326 326
333 333
334 334
335 335
336 336
337 337
339 339
341 341
345 345
346 346
379 379

Descriere

Costum Pereche Bianca si Bogdan
Achiziționarea costumelor populare poate fi o experiență memorabilă pentru toată familia, iar beneficiile sunt multiple. Costumul popular reprezintă o piesă unică, încărcată de istorie și tradiție, care îți poate oferi o conexiune puternică cu rădăcinile și valorile culturale ale poporului tău. În plus, îmbrăcând costumul popular, poți sărbători și să împărtășești aceste valori cu familia și prietenii tăi, întărind astfel legăturile dintre voi.

Achiziționarea a două costume populare asortate pentru un cuplu poate fi o experiență memorabilă, care poate întări legăturile dintre cei doi parteneri și poate crea o conexiune puternică cu tradițiile și valorile culturale ale poporului lor. Iată câteva motive pentru care este benefic să achiziționezi un costum popular pentru fiecare partener și să le asortezi:

  1. Intărirea legăturilor dintre parteneri: îmbrăcându-se într-un costum popular asortat, cuplul poate crea o imagine de ansamblu armonioasă și poate arăta că se completează reciproc, creând astfel o legătură puternică între ei.

  2. Ocazii speciale: având un costum popular asortat, cuplul poate sărbători împreună evenimente culturale sau tradiționale și să se integreze mai bine în atmosfera specifică. În plus, asortarea costumelor poate fi o alegere potrivită pentru ocazii speciale, cum ar fi nunți sau alte evenimente importante.

  3. Respectarea tradițiilor: achiziționând costume populare, cuplul poate să promoveze și să respecte tradițiile și valorile culturale ale poporului lor. Costumul popular poate fi o expresie autentică a identității și a tradițiilor, iar achiziționarea acestuia poate fi o modalitate de a sprijini meșteșugarii locali și de a contribui la păstrarea tradițiilor autentice.

  4. Originalitate și autenticitate: costumul popular poate fi o alegere originală și autentică pentru cupluri care doresc să se diferențieze și să arate apartenența lor la o cultură specifică. În plus, asortarea costumelor poate fi o modalitate de a arăta creativitate și de a aduce un plus de personalitate stilului vestimentar.

În concluzie, achiziționarea unor costume populare asortate poate fi o alegere benefică pentru un cuplu care dorește să își exprime apartenența la o cultură specifică, să se integreze în tradiții și să își consolideze legăturile.


Rochița de femei, realizată din pânză de bumbac și cusută manual cu motive florale românești, reprezintă o combinație perfectă între eleganță, tradiție și stil modern. Această rochie cu croială dreaptă, care este finisata cu o dantela alba la poale si la maneci, poate fi ajustată la gât cu ajutorul unui șnur, iar mâneca ampla adaugă un plus de rafinament

Purtarea rochiilor cu modele tradiționale are mai multe avantaje și poate fi potrivită în diferite contexte:

  1. Păstrarea și promovarea tradițiilor: A purta o rochie cu motive tradiționale românești ajută la păstrarea și promovarea valorilor și tradițiilor locale. Astfel, devii un ambasador al culturii românești în lume.

  2. Unicitate și autenticitate: Rochițele cu modele tradiționale au o frumusețe aparte și un farmec unic. Prin alegerea acestui tip de îmbrăcăminte, te vei distinge în mulțime și vei atrage privirile admirative ale celor din jur.

  3. Versatilitate: Această rochie poate fi purtată cu succes atât la ocazii speciale de seară, cât și la evenimente și întâlniri de zi. Datorită culorilor broderiei negre - și a materialului 100% bumbac, rochia este ușor de asortat cu alte piese vestimentare și accesorii.

  4. Durabilitate și confort: Rochițele cusute manual sunt realizate din materiale de calitate, precum bumbacul, care asigură durabilitate și confort în timpul purtării.

  5. Conexiune emoțională: Purtarea unei rochii cu modele tradiționale poate reprezenta o legătură emoțională cu trecutul și cu rădăcinile culturale. Acest sentiment de apartenență și mândrie națională poate fi un factor important în alegerea unei astfel de rochii.

În concluzie, rochițele cu motive tradiționale românești sunt nu doar elegante și moderne, ci și reprezentative pentru cultura și tradițiile locale. Acestea pot fi purtate cu mândrie în diverse contexte, de la evenimente festive și ocazii speciale până la întâlniri de zi cu zi sau ceremonii tradiționale.
 

În talie, rochița se prinde cu un brau din catifea neagra cusut manual cu zeci de margele si paiete albe. 
Acest brau nu doar accentuează talia, dar conferă și un aspect sofisticat și strălucitor ținutei.

Această combinație de elemente tradiționale și moderne transformă rochia într-o adevărată operă de artă vestimentară, care te va face să te simți specială și încrezătoare în orice context. Rochița, împreună cu braul , poate fi purtată cu succes la ocazii festive, evenimente culturale sau întâlniri elegante, aducând un omagiu tradițiilor românești, în același timp adaptându-se perfect la moda și stilul contemporan.

Costumul popular pentru bărbați Leontin este alcătuit din mai multe piese vestimentare, fiecare având un rol specific în crearea unei ținute tradiționale autentice și reprezentative pentru cultura românească. Acest costum include următoarele piese:

Cămașă tradițională pentru bărbați cu motive geometrice negre, specifică zonei Sibiu

Descriere: Această cămașă tradițională pentru bărbați este cusută manual pe o pânză albă de bumbac de înaltă calitate, specifică zonei Sibiu. Modelul cusut manual pe cămașă prezintă un design cu motive geometrice negre, care adaugă un aspect autentic și tradițional piesei vestimentare. Cusăturile cu motive geometrice se găsesc pe piept și mansetă, făcând această cămașă tradițională completă și distinctivă.

Cămașa are un gat în v și mâneci cu mansetă, care adaugă un stil elegant și rafinat.

Pantalonii din acest costum popular sunt realizați din doc negru, un material de calitate, durabil și confortabil. Aceștia sunt confecționați cu atenție la detalii și respectând tradiția locală. 

Chimirul din piele:
În talie, pantalonii se încheie cu un chimir tradițional din piele, de culoare neagra, pe patru catarame inoxidabile, care adaugă o notă distinctă și elegantă costumului.
Chimirul este și el confecționat manual și poate avea detalii decorative specifice regiunii din care provine costumul.

Purtarea acestui costum popular prezintă numeroase avantaje și motive de mândrie. În primul rând, este o modalitate excelentă de a celebra și păstra tradițiile și cultura românească, de a arăta respect față de moștenirea strămoșilor noștri și de a transmite mai departe aceste valori autentice. Acest costum poate fi purtat cu mândrie la diferite evenimente, precum nunți, botezuri, festivaluri tradiționale sau alte sărbători locale, demonstrând astfel apartenența la comunitate și dragostea față de tradițiile țării noastre.

De asemenea, acest costum popular, prin calitatea materialelor și a lucrării manuale, oferă confort și durabilitate, asigurând că va rezista în timp și va putea fi purtat cu mândrie în numeroase ocazii.

Pentru un aspect tradițional complet, se poate asorta cu o pereche de opinci sau o pereche de cizme din piele.
De asemenea, se poate purta sub o manta incinsa cu un chimir din piele.
Pentru a completa costumul tradițional, se poate achiziționa o vestă sau un sacou tradițional, care să completeze aspectul general al costumului. De asemenea, se pot achiziționa pălării sau căciuli tradiționale, pentru a completa ținuta.

 

Purtarea acestor costume populare prezintă numeroase avantaje și motive de mândrie. În primul rând, este o modalitate excelentă de a celebra și păstra tradițiile și cultura românească, de a arăta respect față de moștenirea strămoșilor noștri și de a transmite mai departe aceste valori autentice. Aceste costume poate fi purtate cu mândrie la diferite evenimente, precum nunți, botezuri, festivaluri tradiționale sau alte sărbători locale, demonstrând astfel apartenența la comunitate și dragostea față de tradițiile țării noastre.

 


Tabel marimi

Click aici pentru mai multe informatii despre masuri sau consultati pagina Tabel Masuri.

Livrare

Livrare rapida interna in 24 ore si internationala in 48 de ore. Pentru mai multe detalii click aici

Recenzii produs

Momentan, produsul nu are nici o recenzie
Adaugati o recenzie a produsului
Va rugam sa va logati