10%
Costum Pereche Doinita si Dragomir
produs nou
3,206.50 Lei
3,388.00 Lei
Adauga la favorite
Cod: 3932
Stoc: Termen de livrare 10-14 zile lucrătoare; Pentru opțiuni mai rapide, contactați-ne prin WhatsApp la nr: 0744.730.349
Marimea ta nu este in stoc ?
Poti face comanda cu marimea ta
Marimea dorita:
Culori folosite :
319 319
339 339
310 310
323 323
322 322
311 311
346 346
325 325
337 337
Calitate :
Superioara
Tip cusatura :
manuala
Model :
Traditional
Zona :
Transilvania


Alte culori disponibile
306 306
307 307
310 310
311 311
316 316
319 319
321 321
322 322
323 323
325 325
326 326
333 333
334 334
335 335
336 336
337 337
339 339
341 341
345 345
346 346
379 379

Descriere

Costum Pereche Doinita si Dragomir

Achiziționarea costumelor populare poate fi o experiență memorabilă pentru toată familia, iar beneficiile sunt multiple. Costumul popular reprezintă o piesă unică, încărcată de istorie și tradiție, care îți poate oferi o conexiune puternică cu rădăcinile și valorile culturale ale poporului tău. În plus, îmbrăcând costumul popular, poți sărbători și să împărtășești aceste valori cu familia și prietenii tăi, întărind astfel legăturile dintre voi.

Achiziționarea a două costume populare asortate pentru un cuplu poate fi o experiență memorabilă, care poate întări legăturile dintre cei doi parteneri și poate crea o conexiune puternică cu tradițiile și valorile culturale ale poporului lor. Iată câteva motive pentru care este benefic să achiziționezi un costum popular pentru fiecare partener și să le asortezi:

  1. Intărirea legăturilor dintre parteneri: îmbrăcându-se într-un costum popular asortat, cuplul poate crea o imagine de ansamblu armonioasă și poate arăta că se completează reciproc, creând astfel o legătură puternică între ei.

  2. Ocazii speciale: având un costum popular asortat, cuplul poate sărbători împreună evenimente culturale sau tradiționale și să se integreze mai bine în atmosfera specifică. În plus, asortarea costumelor poate fi o alegere potrivită pentru ocazii speciale, cum ar fi nunți sau alte evenimente importante.

  3. Respectarea tradițiilor: achiziționând costume populare, cuplul poate să promoveze și să respecte tradițiile și valorile culturale ale poporului lor. Costumul popular poate fi o expresie autentică a identității și a tradițiilor, iar achiziționarea acestuia poate fi o modalitate de a sprijini meșteșugarii locali și de a contribui la păstrarea tradițiilor autentice.

  4. Originalitate și autenticitate: costumul popular poate fi o alegere originală și autentică pentru cupluri care doresc să se diferențieze și să arate apartenența lor la o cultură specifică. În plus, asortarea costumelor poate fi o modalitate de a arăta creativitate și de a aduce un plus de personalitate stilului vestimentar.

În concluzie, achiziționarea unor costume populare asortate poate fi o alegere benefică pentru un cuplu care dorește să își exprime apartenența la o cultură specifică, să se integreze în tradiții și să își consolideze legăturile.

Costumul popular tradițional pentru femei din zona Somes este o adevărată operă de artă, care emană frumusețe și eleganță prin detalii florale multicolore, cusute manual cu migală și atenție. Ia tradițională românească, realizată din pânză de bumbac matador, este o bijuterie a meșteșugului popular, brodată manual cu motive florale multicolore.
 Ia traditionala are o mânecă lungă, delicată și se termină cu o inserție de dantelă albă, adăugând o notă de rafinament și feminitate.

 Poalele (fusta) sunt la fel de spectaculoase, realizate din aceeași pânză de bumbac matador, cu o inserție de dantelă albă pe margini, și brodate manual cu motive florale multicolore, cu același model de pe ie, creând o armonie unică și autentică.

Pentru a completa costumul, două catrințe (fote) de 70 cm lungime, față-spate, tesute manual în război din lână roșie și cusute manual cu motive florale multicolore și franjuri adaugă o notă de tradiție și frumusețe.
Braul este cusut manual cu mii de mărgele și paiete, completând costumul într-un mod spectaculos și autentic. În ansamblu, costumul popular tradițional pentru femei din zona Somes este o capodoperă a meșteșugului popular românesc, care emană frumusețe și eleganță prin detalii florale și culori vii.

Camasa populara barbati

Această cămașă populară tradițională pentru bărbați este realizată din pânză albă de bumbac de înaltă calitate, cusută manual cu mare atenție la detalii. Modelul cusut manual pe această cămașă prezintă motive traditionale cu albastru si negru, creând un design deosebit și unic.

Cămașa are un guler și gât în V, cu gaici ce se încheie cu un șiret, adăugând o notă de eleganță și stil acestei piese vestimentare. Mansetele completează perfect designul cămășii, oferind un aspect elegant și sofisticat.

Modelul cusut manual pe această cămașă prezintă motive traditionale pe guler, piept mansete, adăugând o notă autentică și personalitate piesei vestimentare.

 

Purtarea acestor costume populare prezintă numeroase avantaje și motive de mândrie. În primul rând, este o modalitate excelentă de a celebra și păstra tradițiile și cultura românească, de a arăta respect față de moștenirea strămoșilor noștri și de a transmite mai departe aceste valori autentice. Aceste costume poate fi purtate cu mândrie la diferite evenimente, precum nunți, botezuri, festivaluri tradiționale sau alte sărbători locale, demonstrând astfel apartenența la comunitate și dragostea față de tradițiile țării noastre.

Tabel marimi

Click aici pentru mai multe informatii despre masuri sau consultati pagina Tabel Masuri.

Livrare

Livrare rapida interna in 24 ore si internationala in 48 de ore. Pentru mai multe detalii click aici

Recenzii produs

Momentan, produsul nu are nici o recenzie
Adaugati o recenzie a produsului
Va rugam sa va logati

Alti clienti au cumparat si