10%
Costum Pereche Eliza si Emilian
produs nou
2,995.00 Lei
3,150.00 Lei
Adauga la favorite
Cod: 3937
Stoc: Termen de livrare 10-14 zile lucrătoare; Pentru opțiuni mai rapide, contactați-ne prin WhatsApp la nr: 0744.730.349
Marimea ta nu este in stoc ?
Poti face comanda cu marimea ta
Marimea dorita:
Culori folosite :
339 339
Calitate :
Superioara
Tip cusatura :
manuala
Model :
Traditional


Alte culori disponibile
306 306
307 307
310 310
311 311
316 316
319 319
321 321
322 322
323 323
325 325
326 326
333 333
334 334
335 335
336 336
337 337
339 339
341 341
345 345
346 346
379 379

Descriere

Costum Pereche Eliza si Emilian

Achiziționarea costumelor populare poate fi o experiență memorabilă pentru toată familia, iar beneficiile sunt multiple. Costumul popular reprezintă o piesă unică, încărcată de istorie și tradiție, care îți poate oferi o conexiune puternică cu rădăcinile și valorile culturale ale poporului tău. În plus, îmbrăcând costumul popular, poți sărbători și să împărtășești aceste valori cu familia și prietenii tăi, întărind astfel legăturile dintre voi.

Achiziționarea a două costume populare asortate pentru un cuplu poate fi o experiență memorabilă, care poate întări legăturile dintre cei doi parteneri și poate crea o conexiune puternică cu tradițiile și valorile culturale ale poporului lor. Iată câteva motive pentru care este benefic să achiziționezi un costum popular pentru fiecare partener și să le asortezi:

  1. Intărirea legăturilor dintre parteneri: îmbrăcându-se într-un costum popular asortat, cuplul poate crea o imagine de ansamblu armonioasă și poate arăta că se completează reciproc, creând astfel o legătură puternică între ei.

  2. Ocazii speciale: având un costum popular asortat, cuplul poate sărbători împreună evenimente culturale sau tradiționale și să se integreze mai bine în atmosfera specifică. În plus, asortarea costumelor poate fi o alegere potrivită pentru ocazii speciale, cum ar fi nunți sau alte evenimente importante.

  3. Respectarea tradițiilor: achiziționând costume populare, cuplul poate să promoveze și să respecte tradițiile și valorile culturale ale poporului lor. Costumul popular poate fi o expresie autentică a identității și a tradițiilor, iar achiziționarea acestuia poate fi o modalitate de a sprijini meșteșugarii locali și de a contribui la păstrarea tradițiilor autentice.

  4. Originalitate și autenticitate: costumul popular poate fi o alegere originală și autentică pentru cupluri care doresc să se diferențieze și să arate apartenența lor la o cultură specifică. În plus, asortarea costumelor poate fi o modalitate de a arăta creativitate și de a aduce un plus de personalitate stilului vestimentar.

În concluzie, achiziționarea unor costume populare asortate poate fi o alegere benefică pentru un cuplu care dorește să își exprime apartenența la o cultură specifică, să se integreze în tradiții și să își consolideze legăturile.

Costumul popular tradițional pentru femei din zona Sibiu este o adevărată bijuterie a meșteșugului popular românesc, ce emană eleganță și rafinament prin detalii tradiționale în culorile negru și alb.

Ia traditionala este cusută manual cu multă migală și atenție, cu motive florale românești ce adaugă o notă de delicatețe și eleganță.Manecile lungi, drepte și elegante, sunt decorate cu o inserție de dantelă albă, adăugând o notă de feminitate și rafinament.

Fusta din panza alba de bumbac este cusută cu migală și atenție, având o lungime de 75 cm și două inserții de dantelă albă pe margini, adăugând o notă de tradiție și frumusețe.

Catrintele (fotele) sunt tesute manual in razboi din lana neagra cu un model floral din matase neagra, conferind costumului o notă de eleganță și rafinament.

Braul tesut manual in razboi completează costumul într-un mod armonios și autentic.

În plus, costumul mai include și o vestă din stofa neagra, captusita, ce adaugă un plus de eleganță și stil.

Costumul popular pentru bărbați din zona Sibiu este alcătuit din mai multe piese vestimentare, fiecare având un rol specific în crearea unei ținute tradiționale autentice și reprezentative pentru cultura românească. 

Acest costum include următoarele piese:
Cămașa populară bărbătească din zona Sibiu este un model tradițional, specific zonei, reprezentând un simbol al culturii și tradițiilor românești. Această cămașă este confecționată manual pe o pânză albă de bumbac, brodată cu motive tradiționale în negru, reflectând meșteșugul și răbdarea artizanilor locali.

Gulerul cu gatul in V care se incheie cu un siret adaugă o notă de eleganță și stil acestei piese vestimentare.
Mâneca lejera completează perfect designul cămășii, oferind un aspect elegant și sofisticat.
Modelul cusut manual pe această cămașă prezintă motive tradiționale , cusute pe guler, piept, poale  și mansetă, oferind o notă autentică și personala piesei vestimentare.

Pantalonii tradiționali:
Pantalonii din acest costum popular sunt realizați din doc alb elastic, un material de calitate, durabil și confortabil. Aceștia sunt confecționați cu atenție la detalii și respectând tradiția locală. 
Pantalonii sunt tip itari , care petrec talpa cu un elastic fiind ideali pentru cizme .
 
Chimirul din piele:
În talie, pantalonii se încheie cu un chimir tradițional din piele,de culoare neagra, pe trei catarame inoxidabile, care adaugă o notă distinctă și elegantă costumului.
Chimirul este și el confecționat manual și poate avea detalii decorative specifice regiunii din care provine costumul.

Vesta din stofa neagra, captusita, care completeaza tinuta traditionala.

Purtarea acestor costume populare prezintă numeroase avantaje și motive de mândrie. În primul rând, este o modalitate excelentă de a celebra și păstra tradițiile și cultura românească, de a arăta respect față de moștenirea strămoșilor noștri și de a transmite mai departe aceste valori autentice. Aceste costume poate fi purtate cu mândrie la diferite evenimente, precum nunți, botezuri, festivaluri tradiționale sau alte sărbători locale, demonstrând astfel apartenența la comunitate și dragostea față de tradițiile țării noastre.

 

 

Tabel marimi

Click aici pentru mai multe informatii despre masuri sau consultati pagina Tabel Masuri.

Livrare

Livrare rapida interna in 24 ore si internationala in 48 de ore. Pentru mai multe detalii click aici

Recenzii produs

Momentan, produsul nu are nici o recenzie
Adaugati o recenzie a produsului
Va rugam sa va logati

Alti clienti au cumparat si